Installationselektriker sökes till industriföretag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker installationselektriker för uppdrag hos en av våra industrikunder i Örnsköldsvik. Arbetsuppgifterna består av nymontage, uppgradering, kabeldragning, komponentinstallationer, felsökning och åtgärder. Företaget är en tillverkande industri och du arbetar i team med andra elektriker med olika installationsjobb. Arbetet är mycket varierande och företagets verksamhet och produkter ligger i teknisk framkant.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad installationselektriker - gärna med något/några års erfarenhet.
Det är viktigt att du har ett eget driv, är kreativ, nytänkande och gillar att felsöka och klura på lösningar. Då du kommer att jobba nära andra kollegor är god samarbetsförmåga och en positiv attityd mycket viktigt. Likaså att du tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Tjänsten är en inhyrning på ett mycket långsiktigt uppdrag. För rätt person finns också mycket goda möjligheter att inhyrningen leder till en anställning hos kunden.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.

Övrig information

Körkort B

Arbetstid: Dagtid

Vänligen sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se.

Kontaktperson(er)

Anna-Lena Eriksson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Örnsköldsvik

Publiceringsdatum

2018-10-11

Installationselektriker sökes till industriföretag

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor