Behovsanställd produktionspersonal till Podcomp

Om kundföretaget

Podcomp bygger framtidens badrum- i framtidens material. Våra våtrumsprodukter är ångtäta, oavsett om vi tillverkar badrumsgolv med integrerad golvbrunn eller helt kompletta badrum så är det lätt, tätt och allt i ett! Vi levererar golv och badrum för industriellt byggande. Golven ersätter helt traditionella våtrumsgolv. Våtrumsgolv i komposit väger 1/5-del av ett traditionellt våtrumsbjälklag och har dessutom betydligt längre livstid. Vid renovering behöver endast ytskiktet bytas vilket gör golven till ett miljövänligt alternativ.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill jobba extra som konsult på Podcomp. Du kommer att arbeta med gjutning av väggar och golv i fiberkomposit med tillhörande arbetsuppgifter. Montering av golv, väggar och tak till kompletta badrum samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Arbetsplatsen är belägen i Öjebyn.

Din profil

För att vi ska kunna anställa dig på detta uppdrag krävs det att du är student, egen företagere eller pensionär, alternativt har en ansällning som motsvarar 50 %.
Vi söker dig som är en lagspelare och som med stort engagemang vill vara en del av utvecklingen av företaget. Inga förkunskaper krävs.

Övrig information

Tjänsten är en behovsanställning, där du blir anställd hos Konsultia och jobbar hos Podcomp. Vi sätter stor vikt vid flexibiltet och ser att du kan hoppa in när behov uppstår samt vid längre ledigheter. Välkommen med din ansökan på www.konsultia.se. Urval sker löpande.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Kontaktperson(er)

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Piteå

Publiceringsdatum

2018-02-12

Behovsanställd produktionspersonal till Podcomp

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor