Driftsäkerhetsingenjör – Reliability Engineer

Om kundföretaget

Kraton Chemical AB är ett dotterbolag till Kraton Corporation, ett världsomspännande företag som under nästan 70 år varit marknadsledande inom polymer och talloljebaserade special -kemikalier med bioraffinaderier i Europa, Asien, Sydamerika och USA samt försäljningsenheter runt om i världen.

Mer information om företaget finner ni på hemsidan: www.kraton.com

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med problemlösning och underhållsutveckling utifrån nyckeltal i våra affärsystem och BI-verktyg. Arbetet innefattar såväl avhjälpande metoder som förebyggande och strategiskt underhåll. Centralt är att ständigt förbättra, utveckla och effektivisera för att förhindra produktionsstörningar.
Som driftsäkerhetsingenjör ska du ska kunna analysera, lösa och ansvara för framtagande av underhållsplaner.

Vidare kommer du samarbeta med interna avdelningar för att utveckla arbetssätt och rutiner som säkerställer driftsäkerhet. Du ansvarar för att leda förbättringsarbete och tillsammans med kollegor aktivt delta i genomförandet av vårt underhåll.
Utföra och leda arbetet för att optimera och säkerställa underhållsprocesserna. Ständigt förbättra, utveckla och effektivisera för att förhindra produktionsstörningar.
Du har rapporteringsansvar, samt visst budgetansvar. Du bevakar det långsiktiga investeringsbehovet samt bereder framtida investeringar och projekt.
I samband med Capex projekt tidigt var drivande i att säkerställa driftsäkerhetsfrågorna, underhållsmässighet och tillgänglighet, där ett fokus på LCC/LCP är centralt.

Din profil

Vi söker dig som har ingenjörsexamen inom något av följande områden underhåll; maskinteknik, automation eller produktion.
Det är meriterande om du har erfarenhet från drift och underhåll, driftsättning eller projektstyrning inom industrin. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet från liknande arbete.
För att lyckas i rollen krävs att du är analytisk, driftig och har förmågan att ta egna initiativ. Du är engagerad och ansvarstagande och arbetar strukturerat och planenligt. En systematisk problemlösare och en tydlig kommunikatör som både kan jobba självständigt och i grupp för att nå bästa resultat.
Hos oss är säkerhet alltid i fokus, och du är väl medveten om vilka standarder som gäller för att hålla våra kvalitets- och säkerhetsnivåer.
Svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav då koncerngemensamt språk är engelska.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 28 Februari 2018. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande under processen.

Om oss

Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av Kraton Chemical AB i Sandarne.

Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Kontaktperson(er)

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Söderhamn

Publiceringsdatum

2018-02-08

Driftsäkerhetsingenjör – Reliability Engineer

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor