Industriarbetare

Om kundföretaget

Konsultia söker industri- och lager-arbetare till uppdrag i Tobo hos vår kund inom industrin.

För rätt person kan tjänsten leda till fast anställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar utifrån kundernas behov.
Förekommande arbetsuppgifter är lagerarbete, truck och traverskörning, samt montering i industrimiljö.

Mer information kring arbetsuppgifterna ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning från teknik, industri eller liknade program. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom industrin. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper och då vill vi att du skall vara engagerad, glad och flexibel. Du har positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.
Du bör kunna arbeta skift.

Det är meriterande om du har truck och traverskort.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Övrig information

Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se.Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Kontaktperson(er)

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Tierp

Publiceringsdatum

2019-01-07

Industriarbetare

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor