Formsprutare till kund

Om kundföretaget

Till vår kund i Ovanåker söker vi nu en operatör inom plastindustrin.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta självständigt och i grupp med uppsättning av verktyg, programmering och körning av formsprutningsmaskiner. Du ansvarar för det dagliga underhållet av maskiner och verktyg. Ditt arbete styrs utifrån bolagets kvalitetssystem och du ansvarar för att rutiner och instruktioner följs.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete och att du har en teknisk utbildning. Som person är du strukturerad, drivande och engagerad. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, flexibel, positiv och har en god samarbetsförmåga.

Du bör ha kunskap i polymera materials egenskaper.
Robotprogrammering är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
B-Körkort och tillgång till bil.

Övrig information

Vi intervjuar löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Kontaktperson(er)

Kjell Wikström
070-2963780
Hakan Mol
072-5172614

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Ovanåker

Publiceringsdatum

2018-11-07

Formsprutare till kund

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor