Industriarbetare - Hemvändare Hälsingland!

Om kundföretaget

Har du rötterna i Hälsingland och funderar på att flytta hem igen? Konsultia har kontakt med industriföretag runt om i landskapet och om du funderar på att flytta hem, ta kontakt med oss! Våra kunder söker ofta svetsare, CNC-operatörer, maskinoperatörer, montörer, elektronikmontörer, betongarbetare, truckförare, lagerarbetare m.m.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar utifrån kundens behov och beroende på vilken tjänst du söker.
Mer information kring arbetsuppgifterna ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil

Vi värdesätter personer med ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.
Tidigare erfarenhet av arbete inom industrin är meriterande och i vissa fall ett krav. Men vi har också kunder som erbjuder montörstjänster där tidigare erfarenhet inte är ett måste.

I flertalet yrken är det meriterande om du har truck- och/eller traverskort.

Övrig information

Skriv i din ansökan vilken typ av industrijobb du söker samt i vilka orter du kan tänka dig att jobba. Skriv även vilka tidigare erfarenheter och utbildningar du har som passar in på den typen av tjänst. Det ska också framgå i din ansökan om du har körkort och tillgång till egen bil samt om du innehar truck- och/eller traverskort.

OBS! Den här annonsen är avsedd för dig som idag bor på annan ort men funderar på att flytta hem till Hälsingland.
Bor du redan idag i våra kommuner och vill söka jobb hos Konsultia, se våra andra aktuella jobbannonser.

Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se. Om du har frågor om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till kjell@konsultia.se, anna-karin@konsultia.se eller frida@konsultia.se

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Kontaktperson(er)

Kjell Wikström
Anna-Karin Hallfors

Publiceringsdatum

2018-07-09

Industriarbetare - Hemvändare Hälsingland!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor