Elektronikmontör

Om kundföretaget

Till vår kund i Hälsingland söker vi nu elektronikmontör.
Vår kund levererar lösningar för interaktionen mellan människa och maskin i industriella fordon.

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Elektronikmontör? Är du händig och har ett brinnande intresse för teknik? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker just nu Elektronikmontörer för spännande uppdrag. Du kommer bland annat att få arbeta med montering av elektronik och ett stort plus är om du jobbat med finmekanik- och elektronikmontering tidigare.

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet inom elektronik. Vi ser också att du är händig och har ett stort teknikintresse. Det är meriterande om du tidigare arbetat med lödning och montering kretskort.

Din profil

Som person är du noggrann och tålmodig. I och med att du kommer att jobba med små samt viktiga komponenter är kvalitetsmedvetandet väldigt viktigt.

Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra människor, är noggrann, har ett kvalitetstänk och att du har ett eget driv och att du är lösningsorienterad. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Det är även positivt om du har en stor portion tålamod.
Det kommer bli aktuellt med skiftarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Vänligen ansök via www.konsultia.se,

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Kontaktperson(er)

Kjell Wikström
070-2963780
Anna-Karin Hallfors
070-5172612

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Ovanåker

Publiceringsdatum

2018-08-10

Elektronikmontör

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor