Kantbockare till kund

Om kundföretaget

Har du tidigare erfarenhet av kantbockning och söker nya utmaningar? Har du goda kunskaper i ritningsläsning och programmering? Då skall du söka det här jobbet!

För rätt person kan det leda till anställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Till en av våra kunder i Bollnäs söker vi just nu efter kunniga verkstadsarbetare som kommer att arbeta i styrda bockningsmaskiner med bockning av plåt efter ritningar. Kundföretaget kundanpassade produkter vilket ställer höga krav på de detaljer som du är med och tillverkar.

Din profil

Du har erfarenhet och kunskap från liknande arbete inom tillverkande industri. Vi ser gärna att du har en mekanisk verkstadsbakgrund och att du har arbetat med kantbockning tidigare.
Viktigt för tjänsten är:
Kunskaper om programmering i styrda maskiner
Goda kunskaper i ritningsläsning
Tidigare verkstadsvana och erfarenhet av plåtbearbetning

Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbete inom industri och ett stort eget driv, vidare är du ansvarsfull och är lärovillig.

Övrig information

Vi läser ansökningar och intervjuar löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstidens utgång

Om oss

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Kontaktperson(er)

Kjell Wikström
070-2963780
Anna-Karin Hallfors
0705172612

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Bollnäs

Publiceringsdatum

2018-08-10

Kantbockare till kund

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor